Добро дошли на сајт Удружења грађана ПРЕПОРОД ЖИВОТА.

Удружење ПРЕПОРОД ЖИВОТА, чије је седиште у Новом Саду, а огранци у Београду, Нишу, Крагујевцу, Крушевцу, Шапцу, Лозници, Вршцу, Суботици, и другим градовима Србије и региона, основано је са намером да се људи на једноставан начин избављају од болести и тегоба. Светски назив за Препородов мисију је HumanUP оздрављење човека и уздизање човечности.

Проф. др Рајнер Зајбел, један од водећих стручњака за кичму на планети, у својој морфолошкој студији Наша глава је уврнута (2010) доказao je да је први пршљен испод лобање, атлас, измештен код апсолутне већине људи на свету. Више од сто година пре њега, оснивач модерне хиропрактике Данијел Палмер уочио је да помереност атласа са његове прецизне анатомске позиције изазива готово све болести и тегобе, али није нашао начин да први пршљен врати на место. Знао је да би се тако остварила знатно боља комуникација мозга са телом и боља циркулација крви, а тиме и боља регенерација читавог организма, али није знао како да помери малу пљоснату кост испод лобање. Сто година касније Швајцарац Рене Шимперли схватио је да се атлас не мора дотицати, него је довољно масажом опустити лигаменте на потиљку, па ће се атлас и лобања склопити како треба и ослободити притиска нервне, крвне и лимфне путеве. Шимперли је 400 људи на планети научио како да намештају атлас, а међу њима је и Предраг Ђорђевић из Удружења ПРЕПОРОД ЖИВОТА.

Предраг Ђорђевић је, уз огромно поштовање према учитељевом делу, убрзо уочио да Шимперлијев метод намештања атласа има озбиљних недостатака. Усавршавајући Шимперлијево откриће темељним изменама и допунама, Предраг Ђорђевић је остварио епохалан проналазак и осмислио потпуно ефикасан ПРЕПОРОД МЕТОД НАМЕШТАЊА АТЛАСА HumanUP, о којем је написао три књиге.

Осим Драгана Џајића и фудбалера Црвене звезде, песника Љубивоја Ршумовића, глумице Светлане Бојковић, оперске диве Милке Стојановић, примабалерине Иванке Лукатели, певачице Биље Крстић, глумца и писца Бранка Милићевића Коцкице, Браће Теофиловић, Маје Волк, и других славних личности, у Препороду живота је наместило атлас више од две стотине лекара (међу којима су и доктори медицинских наука), као и низ свештеника, монаха и неколико владика СПЦ.

ПУТ ДО ЗДРАВЉА

Пре него што се одлучите за ПРЕПОРОД МАСАЖУ ПОТИЉКА потребно је да се упознате на који начин ћете добити много боље здравље. Реч је о сасвим новом приступу решавању здравствених потешкоћа и обољења. Ово је ново, али коначно решење, које отклања узрок болести. Ми спречавамо почетак проблема, за разлику од свих осталих лечења која третирају крај лоших процеса у организму. Помоћу овог сајта, или бесплатним позивом на телефон 0 800 800 006 детаљније ћете се упознати са нашим активностима, али је најбоље да дођете у неки од огранака нашег Удружења у Србији и региону. Тек када видимо вашу кичму,подробније ћемо разговарати о вашем здравственом стању. Тај први сусрет се не наплаћује; тада ћемо вам показати како се изводи масажа, а чућете и искуства људи који су ослобођени тегоба и болести.

Већ десетинама хиљада година проблеми са здрављем су почињали у потиљку и током живота су се спуштали низ тело. Људи су покушавали да масажом потиљка отклоне болове, а све до нашег доба нису схватали да им је први пршљен испод главе измештен и да је ту почетак готово свих здравствених проблема.

Сада је коначно пронађен начин како да се само једном масажом у животу први пршљен врати на место, и да се једино овим начином доживотно задржава на месту, најмање једном годишње. Kада дођете на масажу, попунићете приступницу у наше Удружење и платити учлањење, а после је намештање и задржавање првог пршљена бесплатно. Када попуните упитник о свом здравственом стању, ми ћемо прегледом кичме утврдити колико је први пршљен измештен.

ПРЕПОРОД МАСАЖА ПОТИЉКА изводи се у опуштеном седећем положају, помоћу апарата који ситним ударцима масира лигаменте који држе први пршљен на лошем месту. Масажа код беба и деце траје десетак секунди, а код одраслих око 1 минут. Прегледом ћемо утврдити да вам је пршљен намештен, а то ћете и сами осетити. Од тог тренутка почињу олакшања у организму, а процес нестанка потешкоћа зависи од животне доби, стања организма и врсте обољења.

Месец дана после масаже, пунолетне особе долазе да им се заврши масажа и тада причамо о побољшањима или о могућим реакцијама, које су знак да се у организму дешавају процеси самоизлечења.

Добро дошли у Удружење грађана ПРЕПОРОД ЖИВОТА.