Најчешћа питања

Како да вас нађемо?

Наша адреса у Београду је: Владимира Поповића 46, Нови Београд. Улица Владимира Поповића је паралелна са Улицом Милентија Поповића, према Сави. Протеже се између Газеле и Моста на Ади. То је заправо мало шеталиште са локалима, а ми се налазимо дијагонално од велике стаклене зграде Амбасаде Аустралије. Потражите локал у приземљу на којем пише ПРЕПОРОД ЖИВОТА. Ко долази трамвајем или аутобусом 95 поред Ушћа ка блоковима, треба да сиђе на првој станици после САВА ЦЕНТРА, која се зове БЛОК 23, и да пређе оближњу зебру. Кад стигне на другу страну, угледаће, сто метара у дубини, велику зграду са стакленом фасадом. То је почетак уличице Владимира Поповића, а ми смо при крају, на десној страни.

Може ли се намештање атласа плаћати на рате?

Не може. Цена је већ смањена, због ниског стандарда у Србији. У цену улазе четири терапије: прва, главна, када се атлас намести, и још три (за, отпрлике, месец дана, за четири месеца, и за годину) – због задржавања атласа на добром месту, јер он по инерцији тежи да се врати тамо где је био. Плаћа се први пут, а све остало је бесплатно. Ванредно, у случају незгоде, може се увек доћи у Препород. Такође, сваке године треба долазити у исто време, да се са по једним притиском масажера на лигаменте потиљка атлас држи на добром месту. Све је то бесплатно.

Да ли је намештање атласа опасно?

То вам је као кад бисте питали да ли је опасно да човек вози аутомобил. Ако не зна да га вози, изузетно је опасно, а ако зна, нема никаквих проблема. ПРЕПОРОД МЕТОД НАМЕШТАЊА АТЛАСА, који се у свету зове HumanUP, сасвим је поуздан, без бриге.

Да ли су ваши атласолози по образовању лекари?

Имамо и понеког лекара, али то није битно, јер ни сам изумитељ намештања атласа помоћу масажера, Швајцарац Рене Шимперли, није био лекар. Он је обучио четиристо људи на планети, а међу њима је и Предраг Ђорђевић из Препорода. Код нас долазе да наместе атлас лекари и друго медицинско особље. До сада их је било више од две стотине, а међу њима су и доктори медицинских наука. Лекари се повремено обучавају код Предрага Ђорђевића и ословљавају га са Професоре. Ђорђевић је темељно изменио и допунио Шимперлијев метод, смањио му агресивност и повећао ефикасност. Написао је неколико књига о намештању атласа, које поклањамо свима који у Препороду наместе атлас.

Прича се да реакције могу бити болне...

Предраг Ђорђевић је у својим књигама истакао да, краће време, може да боли оно што није болело, а оно што је болело може да боли јаче, али све су то добри знаци на путу оздрављења. Веома је важно да читате његове књиге. Оне су вам најважнија лектира у животу, воде вас право у здравље. Такође је изузетно важна и књига „Искуства препорођених“, коју је приредила Мирјана Булатовић. Ту ћете видети какве се све реакције догађају. Понекад су бурне и тешке, и тад је важно да не изгубите поверење у „Препород“. Зора Милинковић, која ради у Болници Др Драгиша Мишовић, пре доласка у „Препород“ седам година је имала дијагнозу Мултипла склероза. Изборила се са својом болешћу, али је причала како је њена другарица, која је истовремено наместила атлас, погрешно разумела своје реакције и обраћала се лекарима, а они јој оперисали једно по једно. И тако, кеже Зора, моја се другарица жива изоперисала, а ја излечила неизлечиву болест. Имали смо случај жене средњих година коју су, поред осталог, мучили проблеми са очима. Убрзо по намештању атласа десно око, које је било проблематичније, јако ју је болело на додир и беоњача јој је скроз поцрвенела, била је бордо боје. То је трајало три дана. Четвртог дана је устала без бола и погледала: беоњача никад беља! Нестале су јој и крупне црне тачке испред ока. Потом јој је сила исцељења прешла на друго око, па и њега поправила. Пошто је прочитала сва, Препородова издања и доживела друга побољшања, ова жена је храбро чекала да реакције прођу. Помислите само – шта би било да је са бордо беоњачом отишла код очног лекара?