Искуства препорођених најбоље сведоче о ПРЕПОРОД методи намештања атласа

“Мој атлас је намештен 26. септембра 2009. године, и тога дана сам поново рођен, тачније – препорођен. Морам да нагласим да ми је „препорођендан“ важнији од рођендана. Срећан сам што сам основао Удружење Препород живота, прву нашу фабрику здравља.”

- Предраг Ђорђевић, Оснивач Атласологије и проналазач HumanUP метода

“Хипократ је још рекао да ПРИРОДА ОЗДРАВЉУЈЕ, а природи је то много лакше кад се намести атлас и ослободе притиска крвни, лим фни и нервни путеви. Само напред, Препородов атласолог вам не може нашкодити, јер је метод потпуно безбедан.”

- Милан Будимир, Атласолог

“ Вратила ми се воља за живот, волим друштво и шалу, стално се смејем. Нестало је десет година море и почео нови живот. Сад се ра дујем деци и унуцима и не склањам се познаницима са пута. Хвала Препороду живота, ја сам стварно препорођена!”

- Славица Милосављевић, Табановац код Петровца на Млави

“ Понадала сам се да би ми намештање атласа можда могло помоћи. Из дана у дан ми је све лакше. Више не шепам кад идем, не трне ми нога, не устајем с напором. Заиста сам се препо- родила. И притисак ми се скроз нормализовао.”

- Сава Петковић, Београд

“ Не знам како то Предраг Ђорђевић постиже за свега два минута... Реакције које изазива намештен атлас потпуно су невероватне! Заиста ми се догодио ПРЕПОРОД ЖИВОТА.”

- Елена Станисављевић, Београд

“ Оно што ме посебно радује је да са невероватном лакоћом певам, нема никаквог напора, нешто дивно се десило са мојим гласним жицама. ”

- Биља Крстић, „Бистрик“, Београд

“Јако је добро што овај метод није насилан и не може да нашкоди, а мени је пуно помогао.”

- Др Александар Ристић, Ужице

Kњига Искуства Препорођених

Видео изјаве